Zojuist is bekend gemaakt dat Ton Heerts (voorzitter FNV) en Maurice Limmen (voorzitter CNV) vrijdag 22 april op het ReflexLAB een reactie geven op de keynote van Jetta Klijnsma (staatssecretaris SZW) en Ton Wilthagen (hoogleraar Arbeidsmarkt). Dit wil je niet missen, be there!

Op vrijdag 22 april trappen wij af met de nieuwe editie van het ReflexLAB; hét platform voor jongeren met een mening over de toekomst van werk. 50 jonge denkers worden klaargestoomd om hun visie op de arbeidsmarkt van de toekomst los te laten. Esther Crabbendam (voorzitter FNV Jong) en Michiel Hietkamp (voorzitter CNV Jongeren) onthullen tijdens de kick-off de thema’s waarop ReflexLAB 2.0 zich gaat richten. Keynote speakers zijn staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jetta Klijnsma en hoogleraar Arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg, Ton Wilthagen. Kom ook, leer het RefelxLAB kennen en ontmoet de jongeren die klaar staan om hun stempel te drukken op de arbeidsmarkt. Geef jouw input over vraagstukken en dilemma’s waar het ReflexLAB zijn tanden in kan zetten en laat je inspireren door onze deelnemers.

Ben je een flexwerker, werkgever, beleidsbepaler, bestuurder of je wil gewoon alles weten over de arbeidsmarkt van de toekomst? Bekijk de uitnodiging voor meer informatie en meld je aan via info@reflexlab.nl. Wil je aanwezig zijn als deelnemer? Check het volledige programma en meld je aan als deelnemer via info@reflexlab.nl.

>> Uitnodiging ReflexLAB <<
>> Programma deelnemers ReflexLAB<<

Deel deze pagina

Moet je met een flexcontract ook een hypotheek kunnen krijgen?

Moet een zzp’er een uitkering krijgen als hij of zij ziek is?

Hoe bouw je als zelfstandige pensioen op?

Wie betaalt scholing als je steeds van baan wisselt en hoe zorgen we dat die wisselingen goed op elkaar aansluiten? 

Volg ons