De ING is weer hard op zoek naar het gouden business idee van 2014! Jumpstart is het podium waarmee studenten een grote sprong vooruit kunnen maken.

De afgelopen weken hebben 300 studenten hun gouden business idee ingestuurd. Geniale plannen om het studentenleven een stukje makkelijker te maken. Uit alle inzendingen zijn 27 ideeën uitgekozen voor het Jumpstartweekend. Daar werden ze klaargestoomd voor hun eigen start-up en hebben ze gestreden voor een finaleplaats. Maar nu ben jij aan zet. Stem op Flex-appeal!

Ruben Wieman (deelnemer ReflexLAB) en Vincent de Wit staan in de finale met hun fantatische business idee! Je bijbaan combineren met je studie en privéleven kan lastig zijn. Vaak wordt je maanden van tevoren ingeroosterd terwijl je later in de maand pas hoort dat je op school aanwezig moet zijn of dat feestje georganiseerd wordt waar je écht bij moet zijn. En zoek dan nog maar eens een vervanger. Flex-appeal is een platform waar je jouw dienst ter overname of te ruil kunt aanbieden. Die personen op zoek naar extra uren, zien meteen hoeveel zo’n dienst overnemen hen oplevert. Ook de werkgevers zijn aangesloten op het platform en keuren de ruil goed of af. Zo houden zij inzicht en overzicht over hun personeel.

Breng je stem uit via de Facebookpagina van Jumpstart ING en zorg ervoor dat Flex-appeal die felbegeerde Mac Book wint! 

Deel deze pagina

Moet je met een flexcontract ook een hypotheek kunnen krijgen?

Moet een zzp’er een uitkering krijgen als hij of zij ziek is?

Hoe bouw je als zelfstandige pensioen op?

Wie betaalt scholing als je steeds van baan wisselt en hoe zorgen we dat die wisselingen goed op elkaar aansluiten? 

Volg ons