Gisteren hebben jullie de laatste inhoudelijke masterclass gehad, dus voor wie meer van de praktijk is kan opgelucht ademhalen. Omdat jullie hebben aangegeven iets meer ruimte te willen voor interactie met de sprekers, zullen we daar in de volgende masterclasses rekening mee houden. Ook zullen we ervoor zorgen dat de informatie die wordt overgebracht toegankelijk is voor iedereen.

De volgende masterclass die gepland staat is de masterclass “Visie Realisatie”. Drie sprekers (Wilna Wind , Bibi de Vries en Julius Kousbroek) uit het veld gaan jullie vertellen hoe zij ervoor hebben gezorgd dat hun visie werkelijkheid werd en wat en wie zij daarvoor nodig hebben gehad. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de sprekers met jullie eigen visie aan de slag. Wat is nu een visie, hoe formuleer je die, hoe draag je die uit, hoe zorg je ervoor dat je visie werkelijkheid wordt, etc. Er is veel ruimte voor interactie en eigen inbreng. Creativiteit wordt op prijs gesteld!

Als voorbereiding kunnen jullie alvast nadenken over jullie visie en de vraagstukken die jullie in het LAB verder willen onderzoeken en op willen pakken. Als jullie hier vragen over hebben of je loopt ergens tegenaan, dan horen wij het graag via info@reflexlab.nl.Het is wel echt belangrijk om aan de slag te gaan met deze vraagstukken, omdat wij dan de juiste kennispartners kunnen koppelen en er projectgroepen kunnen worden opgericht.

Afgelopen week hebben we weer een nieuwe blog op de site gezet van Rutger van Weeren en Hylke van der Wal. Nieuwe blogs zijn uiteraard welkom, we hopen deze aan het einde van het project samen met de vraagstukken (en oplossingen) te kunnen bundelen tot een geheel. Wil jij ook een blog schrijven? Stuur hem naar info@reflexlab.nl en wij zorgen dat hij op de site komt!

Tot de 17de!

Deel deze pagina

Moet je met een flexcontract ook een hypotheek kunnen krijgen?

Moet een zzp’er een uitkering krijgen als hij of zij ziek is?

Hoe bouw je als zelfstandige pensioen op?

Wie betaalt scholing als je steeds van baan wisselt en hoe zorgen we dat die wisselingen goed op elkaar aansluiten? 

Volg ons