Services

Fysiotherapie

Als je te maken hebt met een recente blessure, herstellende bent van een operatie of chronische pijn ervaart, kan ons Select Fysiotherapie team je helpen genezen, kracht en mobiliteit terugwinnen en pijn verminderen. Wij bieden een patiëntenzorgervaring die genezing en herstel bevordert in een meelevende omgeving.

Ons doel is je te helpen je lichamelijk beter te voelen terwijl we ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt en een actieve partner bent tijdens je fysiotherapie behandeling. Ons ervaren klinisch team werkt ijverig om tot de kern van je verwonding of aandoening door te dringen om je te helpen herstellen en gezond te blijven.

Chronische pijn/fibromyalgie
Spier-, myofasciale en gewrichtspijn
Orthopedische verwondingen
Pre- en post-operatieve aandoeningen
Herstel en reconditionering
Weke delen verwondingen
Verstuikingen en verrekkingen
Beroerte
Sport-gerelateerde verwondingen
Zwakte of bewegingsverlies
Werkgerelateerde verwondingen

Fysiotherapie bij je thuis

Als je onlangs geopereerd bent, een acute aandoening hebt die je mobiliteit beperkt of geen toegang tot vervoer hebt, komt Select Fysiotherapie naar je toe. Net als de zorg die je in ons centrum zou krijgen, komen we bij je thuis en geven de therapeutische oefeningen, voorlichting en technieken die nodig zijn om je pijn en beperkingen aan te pakken.

Na de thuiszorg is er, indien mogelijk, een naadloze overgang naar een centrum bij jou in de buurt om je genezingsproces voort te zetten.

Ervaar de kracht van fysiotherapie en de voordelen ervan. Fysiotherapie kan je helpen het leven en de dingen waar je van houdt weer op te pakken, terwijl een operatie en het langdurig gebruik van voorgeschreven medicijnen vermeden worden.

reflexlab services sport

Sportgeneeskunde

Een basis leggen voor atletisch succes

Ons sportgeneeskunde programma, is een uitgebreid, toonaangevend programma dat op maat gemaakt is om te voldoen aan de fysieke eisen van actieve mensen zoals jij. Ons programma biedt nationaal bekende specialisten in voorste kruisband en hersenschudding revalidatie, en exclusieve speciale programma’s die door ons team ontwikkeld zijn.

Wij verlenen ook superieure sportmedische diensten in het hele land aan duizenden atleten van alle leeftijden en niveaus die fysiotherapie nodig hebben om een actieve levensstijl te hervatten.

Ons team staat klaar voor al je behoeften op het gebied van sportblessurepreventie, herstel en prestaties. Wij werken aan:

De functie te herstellen
Pijn te verminderen
Kracht en flexibiliteit te verhogen
Blessures te voorkomen
Prestaties te optimaliseren
Keer terug naar activiteit
Of je nu aan wedstrijden op topniveau meedoet of gewoon een actieve levensstijl wilt behouden, wij stellen een succesvolle revalidatie op om aan je unieke doelen te voldoen.